Apivita

APIVITA prirodna kozmetika, spajajući ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz Grčke flore s čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima, sadrži i do 100% sadržaja prirodnih sastojaka. APIVITA nudi velik broj organskih proizvoda, certificiranih od međunarodnih organizacija. Niti jedan proizvod ne sadrži parabene, polipropilen glikol, silikone, umjetne boje i mirise. APIVITA koristi reciklirane materijale za pakiranja, kao što su 100% reciklirani grčki papir i reciklirani PET.

WINE ELIXIR učvršćujuća bogata krema protiv bora sa pčelinjim voskom i crvenim vinom. Zahvaljujući resveratrolu i obrniku smanjuje i sprječava linije i bore istovremeno poboljšavajući čvrstoću kože. Obogaćena je pčelinjim voskom koji ima jako hidratacijsko i omekšavajuće djelovanje kao i uljem mekinja, zobi, lecitinom i karite maslacem. Eterična ulja nerolija, pačulija, kadulje i geranija toniraju kožu i pružaju osjećaj ugode. Kako bi se pojačalo antioksidacijsko djelovanje, Apivita je uvela ekskluzivnu inovaciju – zamijenila vodu infuzijom zelenog čaja.

Ne sadržava parabene, silikone, propilen glikol, mineralna ulja, etanolamine i ftalate.APIVITA prirodna kozmetika, spajajući ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz Grčke flore s čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima, sadrži i do100% sadržaja prirodnih sastojaka.

APIVITA nudi velik broj organskih proizvoda, certificiranih od međunarodnih organizacija. Niti jedan proizvod ne sadrži parabene, polipropilen glikol, silikone, umjetne boje i mirise. APIVITA koristi reciklirane materijale za pakiranja, kao što su 100% reciklirani grčki papir i reciklirani PET.

U ožujku  (7.-17.3.2014.) nudimo prigodan popust  povodom Dana žena:
APIVITA WINE ELIKSIR bogatu kremu protiv bora uz 20% popusta

WINE ELIXIR učvršćujuća bogata krema protiv bora sa pčelinjim voskom i crvenim vinom

Zahvaljujući resveratrolu i obrniku smanjuje i sprječava linije i bore istovremeno poboljšavajući čvrstoću kože.

Obogaćena je pčelinjim voskom koji ima jako hidratacijsko i omekšavajuće djelovanje kao i uljem mekinja, zobi,

lecitinom i karite maslacem. Eterična ulja nerolija, pačulija, kadulje i geranija toniraju kožu i pružaju osjećaj ugode.

Kako bi se pojačalo antioksidacijsko djelovanje, Apivita je uvela ekskluzivnu inovaciju – zamijenila vodu infuzijom zelenog čaja.

Ne sadržava parabene, silikone, propilen glikol, mineralna ulja, etanolamine i ftalate.

Similar Posts